Belvedere Vodka “Lake Bartezek” Single Estate Fl 70

569 kr.

Prøv den unikke Belvedere Vodka Lake Bartezek Single Estate – luksuriøs, håndlavet og destilleret af de fineste polske råvarer. Perfekt til at nyde med stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 7105700194084968 Kategori:

Belvedere Vodka Lake Bartezek Single Estate Fl 70

Tag med på en rejse til de dybeste afkroge af Polen, hvor den legendariske Belvedere Vodka Lake Bartezek Single Estate tager os med til Lake Bartezek-søen og giver os en uforglemmelig smagsoplevelse.

Denne eksklusive vodka er fremstillet af 100% polsk rug, der er dyrket på den berømte Lake Bartezek-gård. Rugen er omhyggeligt udvalgt for at opnå den højeste kvalitet og en exceptionel smag.

Lake Bartezek-søen, der ligger i den nordlige del af Polen, har en unik jordbund, der bidrager til vodkas unikke karakter. Jordbunden består af mineraler og sporstoffer, der beriger rugen og giver dybde og harmoni til vodkas komplekse smag.

Med Belvedere Vodka Lake Bartezek Single Estate kan du forvente at blive forført af en delikat og fyldig smag med noter af korn, vanilje og noget let krydret. Den silkebløde tekstur danser elegant på tungen og efterlader en langvarig og behagelig eftersmag.

Uanset om du nyder denne vodka rent, på is eller som base for dine yndlingscocktails, vil Lake Bartezek Single Estate imponere med sin udsøgte kvalitet og sublime smag. Hver slurk vil bringe dig tættere på historien om dette unikke landskab og de mennesker, der har bidraget til at skabe en vodka af verdensklasse.

Kom med på denne smagsrejse til Lake Bartezek-søen og lad Belvedere Vodka Lake Bartezek Single Estate forkæle dine sanser med autentisk polsk håndværk og en sublim smagsoplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Belvedere Vodka “Lake Bartezek” Single Estate Fl 70”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.