Ketel One Vodka Citrus Fl 70

239 kr.

Oplev renhed og friskhed med Ketel One Vodka Citrus. Vores eksklusive formel giver en uovertruffen smagsoplevelse. Vær med til at skabe uforglemmelige øjeblikke. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 7105700194222019 Kategori:

Tag med på en smagsrejse til den solbeskinnede citronlund i Holland med Ketel One Vodka Citrus. Denne friske vodka er skabt med omhyggeligt udvalgte citroner og limer fra forskellige dele af verden for at skabe en unik smagsoplevelse.

Ketel One Vodka Citrus er ikke bare en almindelig vodka. Den er en perfekt balance mellem den klassiske vodkaoplevelse og den forfriskende aroma af citrusfrugter. Hver eneste dråbe fortæller en historie om en banebrydende produktionsteknik og en familietradition, der strækker sig over generationer.

Vores mesterdestillatører har nøje udvalgt fire forskellige typer citroner og to typer limefrugter for at skabe den perfekte blanding. Smagen af solmodne citroner og saftige limefrugter væver sig elegant sammen med den silkebløde tekstur og den diskrete sødme, der er karakteristisk for Ketel One vodka.

Denne vidunderlige vodka er ikke blot en glæde for smagsløgene, den er også en fryd for øjnene. Den klare og sprudlende vodka i flasken afspejler den frydefulde energi ved at plukke frugterne direkte fra træerne og giver dig mulighed for at bringe den samme vitalitet ind i dit glas.

Skab minder og del glæden med venner og familie, når du serverer Ketel One Vodka Citrus ved din næste sammenkomst. Dig og dine gæster vil opleve en uimodståelig afdansning mellem vodkaens elegance og citrusens friskhed, der sætter gang i smagsløgene og efterlader jer med et smil på læben.

Tag med på en oplevelse fyldt med sol, citroner og limefrugter. Lad Ketel One Vodka Citrus være dit uundværlige følgesvend og nyd et strejf af Holland i hver eneste slurk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ketel One Vodka Citrus Fl 70”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.